Menu

Uw bedrijf biedt huishoudelijke hulp

Biedt uw bedrijf huishoudelijke hulp in de Gooi en Vechtstreek en werken uw medewerkers onder de CAO VVT? Dan kunt u via deze site uw diensten extra aantrekkelijk aanbieden. De Regio betaalt u een toelage van €10 per uur voor elk uur huishoudelijke hulp dat u levert bij een inwoner uit de Regio Gooi en Vechtstreek. Deze toelage verrekent u aan de klant. Zo kunt u uw diensten tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden.

De veranderingen in de zorg hebben geleid tot een afname van de vraag naar huishoudelijke hulp. Veel aanbieders van huishoudelijke hulp zien zich hierdoor genoodzaakt om hulpen te ontslaan. Met de Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT) kunnen inwoners tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van huishoudelijke hulp en wordt het dus aantrekkelijker om een hulp in te huren. Met de HHT willen de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren de werkgelegenheid voor huishoudelijke hulpen een impuls geven. Deze gemeenten hebben gezamenlijk een bedrag van ruim €7,8 miljoen beschikbaar voor het project HHT voor een periode van 2 jaar.

De voordelen op een rij:

    • U kunt uw klanten een korting van € 10 per uur aanbieden
    • U kunt uw afzetgebied vergroten
    • U kunt het aantal opdrachten vergroten
    • U helpt mee bij het vergroten van de werkgelegenheid voor huishoudelijke hulpen.
    • De Regio promoot de site en het aanbod

De bijdrage van €10 per uur geldt voor de periode 1 april 2016 tot 31 december 2019.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor het Project HHT via de Aanbestedingskalender. Op de Aanbestedingskalender is ook meer informatie te vinden over de aanmeldprocedure.